Assegurances per a instruments
364
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-364,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

EL TEU INSTRUMENT A TOT RISC A PARTIR DE 40 € A L’ANY

Per a un músic el seu instrument no és només una eina de treball, és potser un dels seus millors amics, un dels més íntims. Un amic amb el qual ha compartit infinitat de moments, sensacions i sentiments.

Por això a Music Protect hem creat Song Protect, una assegurança per cobrir les espatlles als millors amics dels músics, els seus instruments. Aquesta assegurança dóna la tranquil·litat de saber que, passi el que passi, mai es quedaran sense un instrument amb el que treballar.

Cobertura total

Incendis, robatoris, danys accidentals …

Per a solistes…

O per a grups de músics

Cobertura 24 h – 365 dies a l’any

Fins i tot en oci

ASSEGURANÇA PER A INSTRUMENTS MUSICALS

Song Protect cobreix en tots els sentits els instruments assegurats: incendis, robatoris, danys accidentals per cops, caigudes … Tant a la residència del músic com durant el transport fins al lloc on s’hagi d’utilitzar. I si abans d’una actuació l’instrument queda inservible, s’ofereix un instrument de substitució amb les mateixes característiques. És una assegurança a tot risc pensada exclusivament per instruments.

PENSADA PER SOLISTES O GRUPS

Es tracta d’una assegurança pensada tant per a músics solistes com per a tots els instruments d’un grup o orquestra. També per a escoles de música, conservatoris o fins i tot sales de concerts. Song Protect protegeix l’indispensable perquè la música no s’apagui mai: els teus instruments.

Si estàs interessat / a omple si us plau el formulari i et donarem tota la informació necessària.

Contracta ara - Clica aquí per a omplir formulari

×